"טבולה" מיוחדת עשויה מסויה

מצרכים
- 1 כוס פולי סויה
- מים,
- מלח ( או רוטב סויה)
- שמן זית
- מיץ לימון
- הרבה עשבי תיבול
אופן ההכנה
  1. משרים את פולי הסויה המבוררים בהרבה מים (כ-4 ס"מ מעל הסויה) עם כף מלח או שתי כפות רוטב סויה למשך לילה (אפשר יותר, רצוי לא פחות).
  2. מבשלים את הסויה יחד עם מי ההשריה (ועוד מים) עד שהפולים רכים אך לא מתפוררים. (כשעה, שעה וחצי)
  3. מסננים את פולי הסויה ואופים אותם פרוסים בתבנית בטמפ' 180 כחצי שעה (עד שהם מושחמים אך לא שרופים).
  4. בבלנדר, מכניסים את פולי הסויה המקוררים, עשבי התיבול, שמן ומיץ לימון לפי הטעם וטוחנים.
  5. אפשר לקצוץ את עשבי התיבול בנפרד ולהוסיפם לפולי הסויה הטחונים, ואז מרגישים יותר את עשבי התיבול.

הרבה עבודה, אבל שווה.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז