מתכון בריאות ממטבחה של אסנת קפרא – חצילים, רימונים וטחינה
לחצות את החציל ולחרוץ שתי וערב.
לתבל בשמן זית ומלח.
לאפות בתנור לחצי שעה בטמפרטורה של 190 מעלות.
למעלה:
רוטב טחינה ירוקה המורכב מ-
1 כוס טחינה,1 כוס מים
1 שן שום
1-2 כפות מיץ לימון
פטרוזיליה+נענע
ומעל זה: לפזר גרגירי רימונים, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק וצנוברים קלויים.
מתכון מתוך סדנת בישול בריא של אוסנת קפרא לקראת ראש השנה.
לפרטים על הסדנאות הבאות: 054-5282542