15-20 חצילים קטנים
לבשל עד שהם רכים, בערך 15 דקות
4 כוסות מים
1.5 כוסות חומץ טבעי (מבחינה בריאותית – עדיף חומץ תפוחים טבעי).
7 שיניי שום קלופות
2 פילפלים חריפים
שמיר
נענע
לשים שמן זית בסוף לכיסוי
לאטום בצנצנת זכוכית
ותודה לשי בר על המתכון
15-20 חצילים קטנים
לבשל עד שהם רכים, בערך 15 דקות
4 כוסות מים
1.5 כוסות חומץ טבעי (מבחינה בריאותית – עדיף חומץ תפוחים טבעי).
7 שיניי שום קלופות
2 פילפלים חריפים
שמיר
נענע
לשים שמן זית בסוף לכיסוי
לאטום בצנצנת זכוכית
ותודה לשי בר על המתכון