חסה מוקפצת עם טמפה

מתכון יצירתי להכנת טמפה עם חסה מוקפצת. למי שלא מכיר/ה, ניתן לקרוא כאן יותר על טמפה כמזון בריאות שיכול לשפר את הבריאות (כמעט) לכולם.
מרבית מתכוני הטמפה אינם בריאים בשל הטיגון. מי שרוצה עוד מתכונים מוזמן/ת להקליד ״טמפה״ בחלונית החיפוש שבאתר זה.

מרכיבים להכנת טמפה עם חסה מוקפצת:

1/3 חבילת טמפה חתוכה דק
1 חסה שלמה שטופה וחתוכה
2 בצלים בינונים חתוכים לחצאי טבעות
1 ראש שום קצוץ
4 כפות שמן בריא
2 כפות רוטב סויה (עדיפות לתוצרת יפן)
ג’נג’ר קצוץ דק (אופציונלי)
פלפל חריף קצוץ דק (אופציונלי)

בתמונה: חסה מוקפצת עם חתיכות טמפה למנת בריאות מושלמת:

תבשיל טמפה עם חסה מוקפצת

 

אופן הכנת טמפה עם חסה:

מחממים את 2 כפות שמן
חותכים את הטמפה לרוחב ולאורך על מנת ליצור רצועות דקות
חורכים את הטמפה במחבת ומוציאים
מחממים 2 כפות שמן בסיר על הלהבה הגדולה ביותר
מוסיפים את הבצל, השום (פלפל חריף) ומערבבים עד שהבצל חצי שקוף
מוסיפים את החסה ומערבבים כדקה, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים עוד כדקה
מוסיפים את רצועות הטמפה ומערבבים עוד חצי דקה
מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנח, מערבבים לפני הגשה.

 

מתכון ותמונה באדיבות שירלי מחברת טמפה ישראל

 

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז