מרכיבים:
2 ליטר מים
150 גרם ג’ינג’ר
20 גוג’י ברי
2 תפוחים
10 תרמילים הל
10 גבעולי מורינגה או חצי כוס עלים
ההכנה פשוטה: להרתיח. להנמיך את האש. לבשל 20 דקות.
לספל להוסיף כפית חומץ תפוחים.
מתכון באדיבות מלכה לוי גורן
מרכיבים:
2 ליטר מים
150 גרם ג’ינג’ר
20 גוג’י ברי
2 תפוחים
10 תרמילים הל
10 גבעולי מורינגה או חצי כוס עלים
ההכנה פשוטה: להרתיח. להנמיך את האש. לבשל 20 דקות.
לספל להוסיף כפית חומץ תפוחים.
מתכון באדיבות מלכה לוי גורן