חיטה מלאה בפלפלת אדומה

מצרכים
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 גבעולי כרפס, קצוצים לקוביות
- 225 גרם חיטה מלאה (ככוס)
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/8 כפית פפריקה חריפה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 עלה דפנה
- 2 כפיות רוטב סויה
- 1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות
- מלח פלפל
אופן ההכנה
  1. מאדים את הבצל והכרפס במשך 3-4 דקות עד שמתחילים להתרכך.
  2. מוסיפים את החיטה והפפריקה וממשיכים לבשל 3-4 דקות נוספות, תוך בחישה כך שהחיטה מכוסה היטב בשמן ובתבלינים.
  3. מוסיפים מים רותחים ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את הגמבה. מכסים ומנמיכים את החום מבשלים כ 25 דקות או עד שמתרכך.
  5. מוציאים את עלי הדפנה. בוחשים פנימה את הסויה מתקנים תיבול ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה.

מתכון של שירי אלנבוגן - נטורופתית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז