מתכון לחטיף אגוזים קלויים – חשוב לזכור שככל שקולים/מחממים יותר את האגוזים, אנו יוצרים יותר מחמצנים / שומנים שעברו חמצון.
אלה כמובן מעט פחות בריאים…
מרכיבים והכנה:
2/3 כוס אגוזי קשיו או שקדים
2/3 כוס אגוזי מלך
2/3 כוס אגוזי פקאן
לקלות כמה דקות על אש גבוהה יחסית. להסיר מן האש ולהוסיף כף שמן זית בכבישה קרה.
לערבב בנפרד:
½ כפית כמון
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
מעט מאוד פלפל קאיין או פפריקה חריפה
להוסיף לאגוזים שבמחבת , לערבב ולהגיש.
מתכון באדיבות מינדי פוגל