מתכון לחביתת חומוס-עדשים משגעת!
מרכיבים:
2 כפות גדושות קמח חומוס
2 כפות גדושות קמח עדשים
מעט מלח בריא
רבע כפית אבקת אפייה (ללא אלומיניום)
בערך חצי כוס סודה (מים מוגזים)
מעט שמן קנולה לטיגון (כבישה קרה בבקבוק זכוכית כהה)
הכנה:
לערבב את הקמחים, המלח ואבקת האפיה. לחמם שמן במחבת. להוסיף לתערובת הקמחים את הסודה – בהדרגה אך מהר – תוך ערבוב עם מזלג.
*הסודה ואבקת האפיה הם הסוד לאווריריות – חשוב לערבב ולהעביר מיד למחבת.
טיגון כמו חביתה רגילה. אפשר להוסיף עשבי תיבול, בצל, פטריות וכו’ – עם מכסה בזמן הטיגון/בישול.
מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר 054-445-6883