התפוח האפוי הישן והטוב

בתוך כל הכאוס הזה של אחרי החגים – אני שמחה לשתף מתכון שהציל אותי במערבולות האירוחים: קל, פשוט, טעים וזוכה להרבה חיוכי הנאה מהאורחים ובני הבית..
תפוחים ירוקים (רצוי)  – מוציאים מהם את הליבה והגרעינים במרכז ( גם אם לא מצליחים להוציא הכל – לא נורא בכלל) ויוצרים "בור" מבלי לפגוע בדפנות התפוח.
מכניסים פנימה: כמה חמוציות טבעיות,
אגוזים – לפי הטעם,
מעט קינמון,
ומעל יוצקים כפית דבש.
מניחים אותם בתבנית פיירקס תואמת + מים בגובה כ 1 ס"מ – ולתנור!
אני אופה אותם בחום בינוני בערך 30-40 דקות,
צריך לבדוק ולוודא שם אכן אפויים אבל לא מאבדים את צורתם.
אפשר כמובן להגיש עם כדור גלידה, אבל למהדרין – אפשר לפזר פתיתי שוקולד בריא (כמו שאופיר אומר…)
בתיאבון!
טובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז