החומוס של נילי אלדר

המרכיבים :

2 כוסות חומוס – מושרים ללילה.

4 שיני שום לבישול ועוד 3 שיני שום לתערובת.

1 בצל גדול.

1/2 צרור פטרוזליה קצוצה.

1/2 צרור נענע קצוצה.

1 לימון שלם גדול.

1/2 כפית מלח.

 

אופן ההכנה :

משרים ללילה את החומוס, ומבשלים אותו. מחליפים את המים, ומבשלים שוב את החומוס עם בצל גדול הפרוס לרבעים ו- 4 שיני שום. שומרים את המים מהבישול השני – הם ישמשו אותנו לעיבוד במרקם הסופי. את הגרגרים אנו מכניסים למעבד, עם השום, הפטרוזליה, הנענע, הלימון הסחוט והמלח. מעבדים את התערובת ומשמתשים במי הבישול ששמרנו כדי לשמר את המרקם העדין.

בתאבון, שולי מיכלין.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז