דלעת ערמונים בתנור

את הירק הטוב והטעים הזה גיליתי לאחרונה, והכנתי אותו כך:

חותכים את הדלעת לשניים לרוחב, (זה די קשה, צריך סכין טובה וחדה, ובזהירות!! )

מוציאים בכף את הגרעינים והסיבים, ממלאים בקצת אורז מבושל מתובל,

מוסיפים לתוך האורז גם שיני שום שלמות ומזלפים קצת שמן זית טוב ( בכבישה קרה ועם בקבוק זכוכית כהה… 🙂  )

מלח טוב פלפל חריף ו- לתנור בערך ל 30-40 דקות ב 180 מעלות.

זמן האפייה בתנור משתנה בהתאם לגודל הדלעת, צריך לבדוק מידי פעם ולראות אם התרככה.

בתיאבון!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז