דלעת ערמונים במילוי

לנקות את הדלעות ולשים בשלמות במאדה (לזמן לא ארוך מידי).
לקלוף "פסים" ולחצות את הדלעת.
להוציא בכפית את "הבפנים".

מילוי:-
2 בצלים מאודים במחבת.
2 כוס קינואה מבושלת.
1 כוס אורז בר מבושל.
1 קוביות תפ"ע אפויות/גוג'י ברי/תאנים מיובשות(אורגני בלבד!!) אפשר כוס מתערובת הפירות
1/4 צנוברים קלויים קלות
2-3 ענפי שמיר קצוצים

תיבול: 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל גרוס, 1 כפית קינמון, 1.5 כף סילאן, 1 כף שמן זית.
בתחתית הכלי לשפוך 1 כוס מים עם 1/2 כפית מלח ו1 כף סילאן, ואז לאפות בכלי סגור בתנור מחומם לכ-200 מעלות  כ1/2 עד 3/4 שעה. לבדוק שהדלעת רכה ואח"כ להוריד את המכסה ולצלות את החלק העליון של הדלעת . כ 10 דק

מתכון חגיגי לערב חג מסדנת ראש השנה ממטבחה של אסנת קפרא

פרטים על הסדנאות הבאות: 054-5282542

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז