דלורית וקישואים מושחמים בקרם תמרים

רצועות דלורית וקישואים מושחמות בצלייה איטית ברוטב קרם תמרים ויין אדום

מצרכים
- 4 שיני שום שלמות
- 2-3 עלי דפנה
- פלפל שחור גס
- 1/2 כוס יין אדום
- 4 כפות סילאן
- 700 גרם פלחי/רצועות דלורית
- 500 גרם קישואים חצויים לאורך או קטנים שלמים
- קורט מלח
אופן ההכנה
  1. מאדים את שיני השום בשמן זית.
  2. מוסיפים את עלי הדפנה. מוסיפים פלפל שחור, יין אדום, סילאן ותמרים כבושים.
  3. מבשלים כדקה מוסיפים את חצאי הקישואים ומאדים יחד מספר דקות.
  4. מוסיפים את הדלורית לאידוי קצר.
  5. ממליחים מעט ומעבירים את הירקות למגש אפייה וצולים בחום גבוה עד שהירקות אפויים ומוזהבים.

תהנו! שירי אלנבוגן, נטורופתית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז