דייסת קינואה ותה ירוק

מרכיבים

1 כוס קינואה מבושלת

1 כוס תה ירוק (עדיף איכותי כמו סנצ׳ה או מאצ׳ה)

2 תמרי מג'הול אורגניים חתוכים

קורט מלח ים

חופן שקדים או אגוזים

½ כוס פרי חתוך (תפוח, בננה, אגס ו/או פירות יער)

מעט חלב שקדים ואורז (אפשרות)

 

אופן ההכנה :

לערבב בסיר את הקינואה, התה והתמרים. להביא להרתחה במשך 3 דקות. להוסיף קורט מלח ולהנמיך את האש לטמפרטורה נמוכה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות, עד שהתה נספג (לערבב מדי פעם). להגיש עם פירות חתוכים, שקדים ומעט חלב שקדים ואורז.

 

מתכון של הנטורפותית אפרת נפתלי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז