דג אמנון בתנור

את האמנון מפולט מניחים בתבנית עם העור למטה.
מטפטפים מעט שמן זית ומעט מיץ עגבניות, צ'ילי גרוס ומלח.
מי שאוהב רוטב, יוסיף מעט מים שיספגו את הטעמים ויתנו רוטב.
מכניסים את הדג לתנור שחומם ל- 200 מעלות, למשך כעשרים דקות.
אם קונים דג קפוא, כדאי לשים לב להנחיות הבאות:
מפשירים. מניחים בחום החדר לשעתיים בערך. שוטפים במי ברז. מייבשים בנייר מגבת. מטפטפים מיץ לימון טרי לספיגת הריח.
מניחים בתבנית. מורחים בשמן זית. ואופים. הדג מונח עם העור למטה על התבנית. אין צורך להפוך.
תודה רבה למלכה לוי על המתכון

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז