גריסים עם בצל

לוקחים 3 בצלים גדולים, קוצצים אותם לפיסות קטנות ומטגנים בשמן זית עד שמתכהה .מנמיכים אש, מכסים במכסה ומאדים כרבע שעה נוספת – לבחוש מידי פעם. שוטפים כוס של גריסים ומוסיפים. בוחשים ומאדים עם הבצל כעשר דקות. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח בריא ופלפל לבן. מוסיפים קופסה של עגבניות עם שום – 270 גרם ובוחשים היטב  (או מוסיפים שום טרי ו- 4-5 עגבניות טריותת חתוכות לקוביות). מבשלים כחצי שעה על אש קטנה. לבדוק מידי פעם שהתחתית לא תישרף.

את קטע הבישול אני עשיתי במכשיר להכנת אורז

 

אצי, בוגר סדנת קיץ 2012

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז