גלידת סורבה ביתית פשוטה, בריאה וטעימה

כל המרכיבים בריאים, ולא צריך שום מכונה או עזרים מיוחדים:

המרכיבים:

פירות בשלים מאוד שהוקפאו*. יש לקלף את הפירות באופן גס לפני ההקפאה.

חובה שלפחות אחד הפירות יהיה בננה, מנגו או אפרסמון.

*אפשר גם להשתמש בפירות קפואים שקונים מהסופר.

מעט מים או חלב צמחי בריא (עד הגובה שמכסה את להבי מעבד המזון הביתי).

אבקה או שבבים של קקאו נא – אפשרי.

הכנה:

 שמים הכל בבלנדר ונותנים לו לעבוד…

אני הכנתי כאן ״גלידה בשכבות״. כי התחלתי עם הפירות הבהירים (בננה ומלון), אחר כך הוספתי אוכמניות, ורק בסוף את הקקאו האיכותי.

 

כך זה נראה בהתחלה: 

וכך זה נראה אחרי הוספת האוכמניות: 

וכאן אחרי שהוספתי קקאו נא איכותי:

 וכמה כיף לי!

 

שיהיה לכולנו טעים ובריא!

אופיר פוגל, נטורופת

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז