גיבץ' חצילים וקישואים

החומרים:

2 חצילים מקולפים וחתוכים לפרוסות

2 קישואים חתוכים לעיגולים

2 גזרים חתוכים לעיגולים

2 בצלים

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

6 שיני שום

3 עגבניות

1 כוס מים שמן זית כתית מעולה

1 כפית כוסברה טחונה

מלח בריא,

פלפל לפי הטעם.

1 כף פפריקה אדומה מתוקה.

הכנה:

מקצצים את הבצל ומאדים בשמן זית.

משאירים את פרוסות החצילים לחצי שעה פרוסים מומלחים במעט מלח איכותי.

ומוסיפים לבצל ואחר כך מוסיפים את הקישואים והגזר והפלפלים

לאחר מכן את שיני השום הקצוצות.

יש לערבב את הירקות והשום תוך כדי טיגונם.

להוסיף את שאר הירקות ולתבל תוך כדי ערבוב.

להוסיף את המים ואת הכוסברה וטחונה.

לבשל על אש נמוכה כשעתיים.

אין צורך להוסיף יותר נוזלים.

תהנו, גילה אלישיב

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז