גבינת שקדים

מרכיבים:

2 כוסות שקדים מושרים ללילה

1 כוס מים בד גבינה

 

הכנה:

לאחר השרייה של השקדים לחלוט אותם במים רותחים במשך דקה , לקלף את השקדים.

להכניס את השקדים הלבנים לבלנדר להוסיף מים ומעט נוזל פרוביוטי מכרוב כבוש או רגובלק (מתכונים באתר), לערבב היטב עד שמתקבלת מחית חלקה , להעביר לבד גבינה שעומד במסננת מעל צלחת, לסגור היטב, להניח משקולת לניקוז הנוזלים לחסות ולתת לעמוד כ12 שעות.

להעביר למקרר ( נשמר כשבוע ).

אפשריות טיבול : שמיר פטרוזליה בזיליקום שום בצל ירוק עגבניות מיובשות …

תהנו,

שפית דנה סמור

052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז