מתכון מגניב שיערה קוראת לו ״גבינת קשיו שהתחפשה למוצרלה״
מרכיבים:
1 כוס (220 מ”מ) אגוזי קשיו מושרים למשך לילה, או כחצי שעה במים רותחים (עם מכסה)
1/2 חבילה טופו משי (עטיפה תכלת או סגולה)
70 מ”מ מים רותחים
4 כפות קמח טפיוקה
2 כפות פתיתי בירה
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מלח בריא
הכנה:
לסנן את הקשיו אחרי ההשריה ולשים במעבד מזון יחד עם המים הרותחים (70 מ”מ).
להפעיל ולהוסיף בהדרגה את יתר חומרי המילוי.
להעביר לסיר או מחבת נונסטיק ולבשל תוך ערבוב מתמיד בכף עץ במשך 4-5 דקות, עד שהתערובת הופכת לגוש אחיד ודביק שנראה כמו בצק.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883