גבינת קשיו ״מוצרלה״

מתכון מגניב שיערה קוראת לו ״גבינת קשיו שהתחפשה למוצרלה״

גבינת קשיו בטעם מוצרלה

מרכיבים:

1 כוס (220 מ”מ) אגוזי קשיו מושרים למשך לילה, או כחצי שעה במים רותחים (עם מכסה)

1/2 חבילה טופו משי (עטיפה תכלת או סגולה)

70 מ”מ מים רותחים

4 כפות קמח טפיוקה

2 כפות פתיתי בירה

2 כפות מיץ לימון

1 כפית מלח בריא

 

הכנה:

לסנן את הקשיו אחרי ההשריה ולשים במעבד מזון יחד עם המים הרותחים (70 מ”מ).

להפעיל ולהוסיף בהדרגה את יתר חומרי המילוי.

להעביר לסיר או מחבת נונסטיק ולבשל תוך ערבוב מתמיד בכף עץ במשך 4-5 דקות, עד שהתערובת הופכת לגוש אחיד ודביק שנראה כמו בצק.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז