מצרכים:
1 ביצה אורגנית
רבע כוס מים
1 כף שמן זית
1 וחצי כוסות קמח שקדים
חצי כוס גבינת פרמז’ן מגורדת (אני מציע להחליף ב״פרמז׳ן טבעי: קמח שקדים ושמרי בירה בכמות שווה + מעט מלח).
חצי כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
אפשרויות להוסיף לבצק : רבע כפית צ’ילי, רבע כפית אבקת שום, כפית אורגנו.
אופן ההכנה:
בקערה לערבב את המרכיבים היבשים. להוסיף את יתר המרכיבים. לערבב היטב.
לחמם תנור ל 180 מעלות. לשטח את התערובת על נייר אפייה בצורת עיגול.
להכניס לתנור ל 15-20 דקות, עד שהקצוות מזהיבים.
להוציא ולקרר מספר דקות.
להוסיף את רכיבי הפיצה שרוצים (עגבניות אורגניות מרוסקות, אורגנו, גבינת מוצרלה איכותית או גבינת שקדים. רוטב פסטו, עלים ירוקים וגבינת שקדים/ גבינת פטה.)
להכניס לתנור למספר דקות נוספות.
תודה רבה לנטורופתית אפרת נפתלי על המתכון