בצק פיצה מקמח שקדים (מתאים גם לפסח)

מצרכים:

1 ביצה אורגנית

רבע כוס מים

1 כף שמן זית

1 וחצי כוסות קמח שקדים

חצי כוס גבינת פרמז'ן מגורדת (אני מציע להחליף ב״פרמז׳ן טבעי: קמח שקדים ושמרי בירה בכמות שווה + מעט מלח).

חצי כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

אפשרויות להוסיף לבצק : רבע כפית צ'ילי, רבע כפית אבקת שום, כפית אורגנו.

 

אופן ההכנה:

בקערה לערבב את המרכיבים היבשים. להוסיף את יתר המרכיבים. לערבב היטב.

לחמם תנור ל 180 מעלות. לשטח את התערובת על נייר אפייה בצורת עיגול.

להכניס לתנור ל 15-20 דקות, עד שהקצוות מזהיבים.

להוציא ולקרר מספר דקות.

להוסיף את רכיבי הפיצה שרוצים (עגבניות אורגניות מרוסקות, אורגנו, גבינת מוצרלה איכותית או גבינת שקדים. רוטב פסטו, עלים ירוקים וגבינת שקדים/ גבינת פטה.)

להכניס לתנור למספר דקות נוספות.

 

תודה רבה לנטורופתית אפרת נפתלי על המתכון

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז