בטטה טמפורה אפויה

מתכון ל״חטיפי בטטה״ שעשויים לשמש כנשנוש טעים ויותר בריא… 

חותכים את הבטטות למקלונים ברוחב של 1.5 ס"מ..

בקערה מכינים תערובת טמפורה

חלבון ביצה

מלח בריא

פלפל שחור

כורכום

כמון

שבבי פלפלת אדומה מתוקה

שמן זית כתית מעולה

 

הכנה:

העבירו את מקלוני הבטטה לקערת החלבון/תבלינים. באמצעות הידים ערבבו עד לעטיפת כל הבטטה בחלבון המתובל.

פזרו על תבנית אפיה. אפו בחום של 200 מעלות צלסיוס 20 דקות.

 

מתאים כחטיף. ניתן לטבול ביוגורט בריא ושמן זית.

 

מתכון מאת מלכה לוי גורם שנותנת ״קרדיט לתאומתי שושנה זילברמן״

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז