ארטישוק ממולא בפטריות

מתכון למבשלים מתקדמים. התוצאה מאוד מספקת!!!

 

משרים במים רותחים פטריות פונגוס מיובשות.

מוציאים הפטריות מהמים כשהן רכות ומאדים את התחתיות של הארטישוק על המים האלו בסיר גדול בשכבה דקה של מים.

מטגנים בצל + ארטישוק ירושלמי קצוץ דק, פטריות שמפיניון ופרטובלו (טיפול בפטריות הקצוצות בנפרד מהבצל על אש חמה וקצת שמן זית. לא לגעת משך דקה עד שמעלות ריח. אז להקפיץ חצי דקה) ואז להוסיף לבצל המטוגן.

את הפיטריות פונגוס שהושרו, גם אותן לחתוך דק ולערבב הכל ביחד. כשזה חם לכבות האש, להוסיף פטרוזיליה קצוצה. להוסיף מלח ופלפל לבן (הרבה) להוסיף לכל המיקס קצת שמרי בירה ושקדים טחונים. למלא את תחתיות הארטישוק ולהחזיר לסיר גדול בשכבה אחת. להוסיף מיץ מחצי לימון למי האידוי.   ולאדות עוד חמש דקות בסיר סגור עד שהנוזלים כמעט מתייבשים.

לפזר מלמעלה מיקס של שמרי בירה, שקדים טחונים ומעט אגוזי פקאן קצוצים דק דק. ואת כל זה לאפות.

בתיאבון

ותודה רבה ליעל!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז