ארוחה מלאה במחבת

מתכון לתבשיל תרד, תפוח אדמה ירושלמי, טופו וירקות, שיכול להוות ארוחה שלמה, חמימה ומשביעה.

מרכיבים:

2 חופנים גדולים תרד

2 תפוחי אדמה ירושלמי פרוסים דק מאד
1 בצל גדול
כף שבבי בצל יבש
1 כפית שאטה
1/4 כוס פתיתי טופו לבן
ביצה
שמן זית כתית מעולה
הכנה:
במחבת מאדים קלות בצל פרוס.  מניחים על פרוסות הבצל את הפרוסות הדקיקות של התפא הירושלמי. מוסיפים את התרד והטופו.
מפזרים מעל בצל מיובש ושאטה.
מכסים את המחבת ומאדים בשמן כ5 דקות.
מוסיפים ביצה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהביצה מבושלת.
בריאות ואושר.
מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז