המרכיבים:
-בצל לבן גדול, חתוך לפרוסות
-בצל סגול, חתוך לפרוסות
-שן שום
-בטטה גדולה לגרר בפומפיה.
– גם זוקיני לגרר.
– לאוהבים ניתן להוסיף עלי מנגולד לירקות.
- אטריות אורז (עדיף ״מלא״ אם מוצאים)
הכנה:
בתבלינים טיפ שאני משתמשת בו הרבה:אל תפחדו להתנסות עם תבלינים
במטחנת תבלינים לשים כף זרעי פשתן +וכף זרעי כוסברה לטחון ו/או זרעי כמון.
כאשר מתחילים בתבשיל שמים שמן זית ועליו את התבלין וכל הארומה שלו נפתחת.
לבשל את הירקות עם פלפל שחור ,מלח בריא, ומי שיכול לפי התפריט שלו -גם קצת רוטב סויה דל נתרן. חצי כפית כמון ופפריקה. מי שאוהב חריף פפריקה חריפה
את האיטריות מכניסים למים רותחים ל-3 דקות. סוגרים את האש ומסננים את האיטריות, והן מוכנות.
תהנו,
סמדר