אטריות אורז עם ירקות

המרכיבים:

-בצל לבן גדול, חתוך לפרוסות

 -בצל סגול, חתוך לפרוסות

 -שן שום

-בטטה גדולה לגרר בפומפיה.

– גם זוקיני לגרר.

– לאוהבים ניתן להוסיף עלי מנגולד לירקות.

  • אטריות אורז (עדיף ״מלא״ אם מוצאים)

הכנה:

בתבלינים טיפ שאני משתמשת בו הרבה:אל תפחדו להתנסות עם תבלינים 

במטחנת תבלינים לשים כף זרעי פשתן +וכף זרעי כוסברה לטחון ו/או זרעי כמון.

כאשר מתחילים בתבשיל שמים שמן זית ועליו את התבלין וכל הארומה שלו נפתחת.

לבשל את הירקות עם פלפל שחור ,מלח בריא, ומי שיכול לפי התפריט שלו -גם קצת רוטב סויה דל נתרן. חצי כפית כמון ופפריקה. מי שאוהב חריף פפריקה חריפה

את האיטריות מכניסים למים רותחים ל-3 דקות. סוגרים את האש ומסננים את האיטריות, והן מוכנות.

תהנו,

סמדר

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז