אורז בפטריות שיטקה ובטטה

 אורז בפטריות שיטקה ובטטה – אורז מלא שזור רצועות פטריות שיטקה וקוביות בטטה ברוטב סויה ושום

 מרכיבים:

1 כוס אורז מלא ארוך

1/4 כוס אמרנט

1  בצל קצוץ

3 שיני שום

1 בטטה חתוכה לקוביות

50 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרצועות

20 גרם פטריות שיטקה חתוכות לרצועות

רוטב סויה

 

מאדים מעט את הבצל ומוסיפים את השום. מוסיפים את הבטטות ומאדים מעט. מוסיפים את האורז ורוטב הסויה, מוסיפים 2.5 כוסות מים. כעת מוסיפים את פטריות השיטקה ומרתיחים. מורידים לאש נמוכה ומכסים. כ- 10 דקות לפני שהאורז מוכן מוסיפים את פטריות השמפיניון ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים והאורז מבושל.

(ניתן להחליף בת הכמויות בין סוגי הפטריות לפי הטעם האישי)

שירי אלנבוגן, נטורופתית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז