אגרול מנייר אורז בתנור

מכינים מילוי כלשהו, אני הכנתי קינואה מבושלת ואליה הוספתי גזר ובטטה מגורדים, מלח ופלפל ונענע טריה (יכול להיות כל מילוי, אורז עם עדשים ונבטים, רצועות של ירקות…).

להשרות כ- 3 דק’ נייר אורז בקערת מי ברז (לא חמים), הנייר הופך להיות גמיש. מניחים על צלחת את הנייר אורז המושרה, באמצע שמים כף מהמילוי.  מקפלים כמו להכנת אגרול ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה. מברישים את הנייר אורז ברוטב או בשמן זית ושמים בתנור, מוכן כשמשחים ונעשה קריספי.

רוטב מתוק חריף להברשה / לטבול בארוחה: שמן זית, שום כתוש, מייפל או דבש, פלפל חריף קצוץ דק מערבבים הכל

 

תמר, דיאטנית קלינית ומטפלת בשיאצ’ו

תגובות אחרונות