לא כולם יודעים שברבים מהתבלינים שאנו קונים במרכולים, ישנן תוספות כמו קמח חיטה, שמן סויה ועוד.
על מנת לדעת שהתבלינים איכותיים, טעימים וללא תוספות לא רצויות, ניתן לעשות כמה דברים:
- לקנות מחנות תבלינים שאנו סומכים עליה / על בעליה.
- לקנות תבלינים שלמים ולטחון אותם בבית. הארומה, הטעם והבריאות יהיו בשיאם! זה נכון למשל לזרעי כוסברה, זרעי כמון, פלפל שחור ועוד.
- לקנות תבלינים מחברות ששמו על דגלן את איכות התבלינים. לאחרונה קיבלתי המלצות חמות על ״התבלינים של איילת״. נשמח לקרוא כאן בתגובות למטה המלצות על עוד חברות איכותיות.
בריאות לרוב
אופיר
חבל רק שהמחירים מאוד מאוד מאוד יקרים, פי3 או 4 וגם 5 ממחיר השוק.