המאמר המעניין שבקישור זה מציג זוית מדעית סקפטית יותר על נפלאות השוקולד המריר שנחשב בעיני רבים לבריא מאוד.
החסרונות העיקריים שהדוקטורית ממכון דווידסון מציגה, נוגעים לחוסר המחקרים האיכותיים בבני אדם, ובעובדה שלמרבית השוקולדים מוסיפים סוכר.
לעומת זאת, מוצרי קקאו איכותיים כוללים המון יתרונות, וכמעט בלי חסרונות.
הכוונה לפולי קקאו -נא, שבבי קקאו נא (ניבס) ואבקת קקאו נא.
בתקופת החורף, אני זוכה להרבה ״נקודות זכות״ במשפחתי, כשאני מכין את משקה הקקאו הזה
שווה!
בריאות וטעם טוב
אופיר פוגל, נטורופת