קפיר – פרוביוטיקה טבעית

נושא המיקרוביום – פלורת החיידקים במערכת העיכול – זוכה לתשומת לב גוברת בשנים האחרונות לאור מחקרים רפואיים שמראים את חשיבות הנושא לא רק למערכת העיכול, אלא גם לאיזון בעיות אלרגיות, חיזוק מערכת החיסון ולאחרונה אפילו לירישה במשקל, סוכרת ומצבי רוח!

אחת הדרכים המומלצות ביותר לשמור על החיידקים הטובים שלנו, היא לאכול את החיידקים הטובים עצמם, או לדאוג לאכול ״את האוכל שלהם״.

מצורף קישור למאמר קצרצר על הנושא, ובעיקר להסבר פשוט כיצד להכין בבית קפיר שזה משקה פרוביוטי משובח

 

מומלץ

 

אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז