סרטן השד – עזרה בהפחתת סימפטומים

נשים שעוברות טיפולים לסרטן השד מתמודדות פעמים רבות עם תופעות לוואי לא נעימות.

מחקר חדש מצביע על שני מרכיבים תזונתיים שמפחיתים את השכיחות ו/או את החומרה של אותם סימפטומים.

מדובר פשוט באכילה של מוצרי סויה בריאים, ושל ירקות ממשפחת המצליבים כמו ברוקולי, כורבית, כרוב, רשד, רוקט, קייל, קולרבי ועוד.

ניתן לקרוא בקישור הבא תקציר באנגלית של המחקר כפי שמופיע באתר של הארגון המופלא ״רופאים למען רפואה אחראית״.

בריאות
אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז