לבחירות שלנו במטבח הביתי יש השפעה על בריאותנו. לא רק לתוכן המזון, אלה גם לשיטות ולכלי הבישול והכנתת האוכל בהם אנו בוחרים להשתמש.
ד״ר גיל יוסף שחר בדק ופרסם מאמר על נפלאות בלנדר מסוג חדש – בלנדר ואקום.
טכניקה זו, אמורה לנטרל את אחד החסרונות של עיבוד המזון הצורה זו – והיא ההתחמצנות של המזון הנטחן בעודו נמצא במגע עם חמצן. הבלנדר החדש פשוט עושה את העבודה בסביבה נטולת חמצן, ובכך ע״פ הטענה – נמנע החמצון.ממליץ לקרוא את המאמר של ד״ר גיל יוסף שחר.
טכניקה זו, אמורה לנטרל את אחד החסרונות של עיבוד המזון הצורה זו – והיא ההתחמצנות של המזון הנטחן בעודו נמצא במגע עם חמצן. הבלנדר החדש פשוט עושה את העבודה בסביבה נטולת חמצן, ובכך ע״פ הטענה – נמנע החמצון.ממליץ לקרוא את המאמר של ד״ר גיל יוסף שחר.
נשמח לשמוע כאן חוויות ועדויות מחברים באתר שמשמשים בבלנדר החדש, או שמעו עליו לטובה או לרעה.
בריאות לכולם,
אופיר פוגל, נטורופת
אופיר פוגל, נטורופת