מרק מיסו סרטן קיבה מלח

ישנו קשר סטאטיסטי די ברור בין צריכה גבוהה של מלח, לבין שכיחות גבוהה של סרטן הקיבה.

מספר מחקרים בדקו אילו מזונות עשירים במלח, עלולים להשפיע לרעה, ואילו אולי אינם פוגעים בבריאות.

בסרטון הקצר והממצא הבא של ד״ר גרגר, הוא מציג את המחקרים והמסקנות.
להלן עיקרי הדברים:
1. אכילה רבה של מלפפון חמוץ מעלה סיכון לסרטן קיבה.
2. אכילה מוגברת של דגים מלוחים מעלה סיכון לסרטן קיבה.
3. אכילה מוגברת של בשר מעלה מאוד סיכון לסרטן קיבה.
4. אכילה של מיסו עתיר מלח דווקא מורידה סיכון לסרטן קיבה!

ד״ר גרגר מציג גם מספר מחקרים המצביעים על כך שאפילו אכילה של שתי מנות מרק מיסו עוזרת למנוע עליית לחץ דם.

הפרטים המלאים בסרטון הקצר הבא:

אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז