תעשיית המלח עושה מאמצים רבים על מנת לערער את מה שנראה כעובדה לגבי ההשפעה של צריכת יתר של מלח על הבריאות.
הם מצליחים אפילו להכניס מאמרי דיעה של רופאים שמקבלים מהם שכר לעיתונות הרפואית המובילה בעולם. וחלק מחוקריהם מפרסמים מחקרים, ואפילו לא מצהירים על ניגוד אינטרסים. לפחות עד שלא תופסים אותם…בקישור זה ניתן לצפות בסרטון קצרצר שמציג באנגלית את עיקרי המחקרים והעדויות.
הם מצליחים אפילו להכניס מאמרי דיעה של רופאים שמקבלים מהם שכר לעיתונות הרפואית המובילה בעולם. וחלק מחוקריהם מפרסמים מחקרים, ואפילו לא מצהירים על ניגוד אינטרסים. לפחות עד שלא תופסים אותם…בקישור זה ניתן לצפות בסרטון קצרצר שמציג באנגלית את עיקרי המחקרים והעדויות.
השורה התחתונה להבנתי די ברורה – כמה שפחות מלח ממזונות מתועדים – יותר טוב. ואם מוסיפים מלח לאוכל – טוב יהיה אם נבחר מלח עשיר באשלגן ועני בנתרן.
בריאות
אופיר פוגל, נטורופת