מה לשתות בשביל סרטן?

מצורפים כאן שני סרטונים קצרים (עם תרגום לעברית) מאת ד״ר גרגר – אחד שכנראה ישכנע מדוע כדאי לשתות תה בכלל, ותה ירוק בפרט למניעת סרטן, והשני מדוע כדאי להמנע ממשקאות דיאט ככלל, ואספרטיים בפרט, על מנת להפחית סיכון לסוגי סרטן שונים.
אגב, ישנה השערה כי העובדה שהיפנים שותים הרבה מאוד תה ירוק מאוד חם, מעלה את הסיכון לסרטן בוושט. המסקנה הפשוטה היא לא לשתות תה (או מרק) רותח. חכו שמעט יתקרר… ובכלל, תה ירוק איכותי צריך להכין במים בסביבות 80 מעלות, ולא במאה.

בריאות ואושר,
אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז