כיצד לשמור מזון יותר זמן, ועם יותר חומרים מזינים

לבחירת מזון ואופן הבישול שלו יש משמעות כבירה על בריאותנו, אך גם צורת האיחסון משפיעה רבות על איכות המזון

ד״ר גיל יוסף שחר מפרט על כלי אחסון יחסית חדשים, שיכולים להאריך מאוד את זמן הטריות והאכסון של מזונות שונים.
ויותר מכך, לשמור טוב יותר על ריכוז הנוטרינטים החיוניי (ויטמינים, נוגדי חמצון ועוד).
הוא ממליץ בעיקר על כלי אחסון מזכוכית, הניתנים לסגירה על ידי מכסה ואקום.

פרטים מלאים מקישור זה

כלי אחסון בריא לאוכל

http://www.rambam-medicine.org.il/category/best-kitchenware

בריאות
אופיר פוגל, נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז