דרכים מדעיות ויעילות לירידה במשקל

בהרצאה הבאה מוצגים דרכים רבות לירידה בריאה במשקל, במיוחד לאלה שחושבים שכבר יודעים הכל על הנושא…

האם בשביל ירידה במשקל צריך לאכול פחות קלוריות מאשר הקלוריות שאנו מוציאים? האם כל קלוריה שווה קלוריה? ממש לא!

בהרצאה הבאה, המגובה באין ספור מחקרים מדעיים, רופא מסביר מדוע תבלינים כמו שום, כמון, פלפל אדום וג׳ינג׳ר יכולים לסייע לירידה במשקל.

כיצד ניתן להשתמש בקצח לא רק לירידה במשקל, אלא גם לאיזון טוב יותר של רמות כולסטרול, סוכר ולחץ דם.

מי שיצפה בהרצאה, יבין כיצד ניתן להיעזר בחומץ על מנת לשפר את המשקל.

בהרצאה מוסברים מושגים חשובים כמו ״צפיפות קלורית״ ותיילאקויד (thylakoid), ניתן להבין כיצד רצוי להתחיל ארוחה, ועד כמה חשוב להאכיל נכון את חיידקי המעיים – כל אלה בשביל לשפר ירידה במשקל, גם אצל אלה שמרגישים תקועים.

נחמד להבין כיצד אכילת מזונות עשירים בסיבים תזונתיים, בעצם גורמים לכך שלא כל הקלוריות מאותה ארוחה – אכן יספגו בגוף.

חשוב גם ללמוד מה באמת גורם לתחושת שובע, כיצד זה קשור ליכולת ההתמתחות של הקיבה כמו גם למיקום הספיגה של המזון במעי.

וכדאי ללמוד על כמה כללים חשובים שיעזרו לשומן לרדת מהגוף, ולא לשריר להתכווץ…

 

על כל אלה ועוד בהרצאה הנצפית ביותר של ד״ר גרגר בשנת 2019.

אני בטוח שמי שנושא הירידה במשקל חשוב לו, ירוויח המון משעת הצפייה הזו.

כרגיל, ניתן להגדיר תרגום בעברית להרצאה.

 

בריאות

אופיר פוגל

 

 

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז