גלוטן בסושי ?!

מסעדות יפניות בכלל, וסושי בפרט, מאפשרים לנו ליהנות מאכול בריא וטעים.
אבל לא הכל ורוד… מעבר לסוכר שיש בטריאקי ובמירין, לטמפורה המטוגנת ולרוטב הסויה על יתרונותיו וחסרונותיו, לאחרונה למדתי מסטודנטית שלי שעבדה במסעדה יפנית בתל אביב, שבסושי הרגיל במסעדות יש גלוטן (אליו אנשים רבים רגישים). לדבריה, ניתן לבקש סושי ללא גלוטן – אך זה מצריך את מכין הסושי להשתמש באורז הרגיל בו משתמשים למנות רגילות במסעדה, ולא באורז “המיוחד” המיועד לסושי.
והכי טוב כרגיל – להכין בבית. כיף משפחתי. תענוג.
ולא לשכוח שעדיין במסעדות יפניות ישנן הרבה מנות טעימות ובריאות. רק צריך לשים לב לעיתים צריך לשים לב לפרטים…

מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז