ביצים וסוכרת – קשר מוזר…

מחקר חדש שסקר סדרה של מחקרים קודמים, הגיע למסקנה שצריכה של כשלוש ביצים בשבוע, מעלה את הסיכון לחלות בסוכרת ב 39 אחוז.
מה שמוזר הוא שתופעה זו נמצאה רק במחקרים שנעשו בארה"ב, ולא במקומות אחרים.
חומר למחשבה.תקציר ורפרנס באנגלית כאם למטה.

בריאות
אופיר פוגל

Egg Consumption Increases Risk for Type 2 Diabetes

Consuming three or more eggs per week increases an American's risk for type 2 diabetes, according to a meta-analysis published in the American Journal of Clinical Nutrition. Researchers analyzed 12 cohort studies that encompassed over 200,000 participants and their egg consumption and risk for type 2 diabetes. In the United States, those who consumed the most eggs experienced a 39 percent higher risk for diabetes, compared with those who consumed the least. In studies conducted outside the United States, egg consumption was not associated with diabetes risk. Other dietary habits may contribute to the elevated risk, including common consumption of processed meats with eggs.


מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז