תאריך הפרסום:
עודכן לאחרונה:
חטיף בריא וטעים עד מאוד שהגיע לביתנו בזכות הבנות שלנו שטעמו אותו אצל חברים.
להלן מתכון פשוט עם תמונות:
שלב א: שוטפים את הקייל
שלב ב: חותכים החוצה את עמוד השדרה הקשיח
שלב ג: מייבשים כמה שניתן
שלב ד: שמים שמן זית איכותי על הידיים, ו״מלטפים״ איתו כל עלה. לאחר מכן מפזרים מעל שמרי בירה עם מעט מלח.
שלב ה: שמים בתנור שחומם ל 150 מעלות, בערך רבע שעה.
צריכים להיות מאוד עירניים לזמן בתנור. העלה צריך מצד אחד להתייבש לגמרי ולהפוף לקרנצ׳י, ומצד שני – להוציא בזמן לפני שנשרף.
וזו התוצאה:
זהירות – נגמר במהירות!
בריאוטת
אופיר פוגל, נטורופת