תאריך הפרסום:
עודכן לאחרונה:
צריכת מזון מהחי מקושרת למגוון מחלות, אך לסוגים השונים של מקורות החלבון מהחי השפעות בריאותיות שונות.
במאמרו ד”ר גרגר מציג כמה מחקרים ענקיים שמצאו קשר בין אכילת עוף להשמנה.
לדבריו, אותם מחקרים מראים שעוף גורם ליותר השמנה מאכילת בשר ומוצרי בשר מעובדים.
במאמר שלו (באנגלית) הוא מציג את המחקרים ואת הסיבות המשוערות לתצפית הזו. אחת מהן מאוד חשובה – האפשרות שההשמנה נגרמת מוירוסים שמועברים מהעוף לאדם שאוכל אותו.
מי שרוצה להמשיך לאכול עופות מהתעשייה – חשוב שיקרא !
בריאות ואושר
אופיר פוגל, נטורופת