תאריך הפרסום:
עודכן לאחרונה:
תעשיית המלח עושה מאמצים רבים על מנת לערער את מה שנראה כעובדה לגבי ההשפעה של צריכת יתר של מלח על הבריאות.
הם מצליחים אפילו להכניס מאמרי דיעה של רופאים שמקבלים מהם שכר לעיתונות הרפואית המובילה בעולם.
הם מצליחים אפילו להכניס מאמרי דיעה של רופאים שמקבלים מהם שכר לעיתונות הרפואית המובילה בעולם.
חלק מחוקריהם מפרסמים מחקרים, ואפילו לא מצהירים על ניגוד אינטרסים. לפחות עד שלא תופסים אותם…
הסרטון הקצר הבא מציג את הנתונים והעדויות:
השורה התחתונה להבנתי די ברורה – כמה שפחות מלח ממזונות מעובדים – יותר טוב.
אם מוסיפים מלח לאוכל – טוב יהיה אם נבחר מלח עשיר באשלגן ועני בנתרן.
בריאות
אופיר פוגל, נטורופת