נאטו נעשה מפולי סויה שהותססו עם פטריה מיוחדת. ביחד יוצא אחד המזונות הכי מאתגרים קולינרית את החך המערבי, ויחד עם זה – אחד המזונות הבריאים בעולם (מידע נוסף בקישור).
כך נראית מנה של נאטו בארץ:
מרכיבים:
כמה פלפלונים קטנים חתוכים לעיגולים
חצי שומר קצוץ לקוביות קטנות (אפשר כמובן להחליף בעלי סלרי או כל ירק אחר)
שום וכורכום טריים מרוסקים
בצל ירוק
2 כפות אורז מלא מבושל
1 מנה של נאטו (כמו בתמונה)
כוסברה (או פטרוזליה למי שלא אוהב)
רוטב סויה
הכנה:
על אש לא גבוהה לטגן קלות את הפלפלונים,
לאחר דקה או שתיים להוסיף את השומר
אחר כך את השום והכורכום.
לאחר עוד 2-3 דקות להוסיף את האורז והבצל ירוק.
בנפרד לערבב היטב את הנאטו.
להעביר לצלחת הגשה את הירקות
עליהם להוסיף את הנאטו ומעל את הכוסברה
לתבל בקצת רוטב סויה.
הפעם כבר ממש אהבתי
בתאבון
מתכון ותמונה באדיבות ליאורה פינסקי