קימצ׳י קוראיני

מתכון לקימצ'י קוריאני מתורגם מידידי  KEN OTA

או בעברית – כרוב כבוש

מצרכים:

  • כרוב סיני גדול
  • חצי כוס מלח ים גס
  • 1 כף צ'ילי גרוס ( למי שאוהב חריף אפשר יותר)
  • כף של עלי ווקמה או נורי קצוץ דק
  • 8 שיני שום
  • 2 בצל ירוק קצוץ
  • צנון סיני ( לבן)
  • 10-12 פטריות שיטאקי מושרות במים
  • 1 כף סוכר חום

ההכנה:

חותכים את הכרוב לחתיכות גסות מכניסים לקערה עם המלח + 2 ליטר  מים. מערבבים ומעסים בידיים. מכסים עם ניילון נצמד למשך לילה ( אין צורך במקרר).

למחרת מסננים את המים . מיבשים את הכרוב החתוך.

מכניסים את כל המצרכים יחד תוך ערבוב ומכניסים לכלי כבישה או צנצנת למשך 4 ימים לתהליך התסיסה.

לאחר מכן להשאיר במקרר.

 

תהנו, משה רונטר

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז