עוגיות שיבולת הכי פשוטות שיש

דרך משתתפים באחת הסדנאות שלי הגיע אלי המתכון הפשוט הבא, שקשה להאמין כמה הוא באמת פשוט וטעים.

 

המרכיבים הם רק כוס שיבולת שועל גסה + 3 בננות רכות מאוד (כאלה שממש מתחילות להשחיר)

 

ההכנה:

מועכים היטב עם מזלג את הבננות, עד שהן נעשות עיסתיות לגמרי.

מערבבים יחד עם שיבולת השועל (אני מועך עם הידיים ונהנה יותר).

מהעיסה עושים צורות של עוגיות, ומניחים על תבנית עם מעט שמן או נייר אפייה איכותי.

הצעות לגיוון ישנן הרבה, בין השאר:

  • הוספת שבבי קקאו נא (ניבס) לעיסה לטעם שוקולדי.
  • הנחת חתיכה קטנה של שוקולד איכותי מעל כל עוגיה. השוקולד יימס, ויתן ״כיפה״ לכל עוגיה.
  • הוספת שבבי קוקוס
  • הוספת פירות יער
  • הוספת קינמון.

מכניסים לתנור ב 180 מעלות למשך עשרים דקות וזהו!

 

מי שצריך להמנע מגלוטן, צריך לבחור שיבולת שועל נטולת גלוטן.

 

בריאות !

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז