סלט מלפפונים ואצות – שף צחי בוקששתר

סלט מלפפונים ואצות פשוט. טעים. בריא

המרכיבים:

4 מלפפונים קלופים

1/2 כוס אצות וואקמה מיובשות

מיץ מ-1/2 לימון

כף רוטב סויה טוב, נטול גלוטן (עדיף תוצרת יפן)

2 טיפות שמן שומשום קלוי

כף קשיו לא קלויים, קצוצים

 

הכנה:

את האצות המיובשות שוברים קצת בידיים, משרים 3 דקות במים בחום החדר.

חוצים לאורך ופורסים דק את המלפפונים.

מסננים את האצות ומערבבים בקערה, מוסיפים את הסויה, מיץ הלימון והשמן. נא לא להתפתות לשים יותר שמן.

מערבבים בעדינות בידיים ובוזקים מעט קשיו קצוצים.

 

ותודה רבה לשף צחי בוקששתר על המתכון הפשוט והטעים, ועוד יותר על סדנת בישול בריא משותפת

תהנו

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז