התמזל מזלי לשוחח עם חקלאי שמכיר היטב גם את תעשיית המזון.
שמחתי לשמוע גם ממנו שירקות וקטניות קפואים/קפואות אכן מוקפאים תוך שעות ספורות מרגע קטיפתם – מה שגורם לשימור טוב מאוד של הערך התזונתי. מה שהוא חידש לי הוא בכך שחברת “סנפרוסט” מאוד מקפידה על ניקיון האדמה, בדיקת רמת ריסוסים לפני השיווק ועוד פרמטרים שטובים לנו – צרכני הבריאות ואיכות החיים.
שורה תחתונה: ירקות וקטניות קפואים/קפואות זו אופציה יחסית מאוד בריאה ומומלצת. ובנוסף, יש כנראה יתרון לחברת “סנפרוסט”.בריאות!
שמחתי לשמוע גם ממנו שירקות וקטניות קפואים/קפואות אכן מוקפאים תוך שעות ספורות מרגע קטיפתם – מה שגורם לשימור טוב מאוד של הערך התזונתי. מה שהוא חידש לי הוא בכך שחברת “סנפרוסט” מאוד מקפידה על ניקיון האדמה, בדיקת רמת ריסוסים לפני השיווק ועוד פרמטרים שטובים לנו – צרכני הבריאות ואיכות החיים.
שורה תחתונה: ירקות וקטניות קפואים/קפואות זו אופציה יחסית מאוד בריאה ומומלצת. ובנוסף, יש כנראה יתרון לחברת “סנפרוסט”.בריאות!
מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת