ירקות וקטניות קפואים – טוב או רע?

התמזל מזלי לשוחח עם חקלאי שמכיר היטב גם את תעשיית המזון.
שמחתי לשמוע גם ממנו שירקות וקטניות קפואים/קפואות אכן מוקפאים תוך שעות ספורות מרגע קטיפתם – מה שגורם לשימור טוב מאוד של הערך התזונתי. מה שהוא חידש לי הוא בכך שחברת “סנפרוסט” מאוד מקפידה על ניקיון האדמה, בדיקת רמת ריסוסים לפני השיווק ועוד פרמטרים שטובים לנו – צרכני הבריאות ואיכות החיים.
שורה תחתונה: ירקות וקטניות קפואים/קפואות זו אופציה יחסית מאוד בריאה ומומלצת. ובנוסף, יש כנראה יתרון לחברת “סנפרוסט”.בריאות!


מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז