"לחם, טמפה ומה שביניהם - סדנא לאוכל בריא וקל ליישום"

נכיר את הטמפה – מזון בריאות מסויה מותססת שמקורו מאינדונזיה –
ונלמד להכינו בדרכים מגוונות.

נכיר את ״לחם פלא״ – הלחם הבריא והייחודי שעשוי מנבטי דגנים וקטניות (אינו עשוי מקמח).
נטעם אותו בשילובי מזון רגילים וגם מפתיעים. 
נלמד היטב על המשמעות התזונתית-
בריאותי של חומרי הגלם השונים והשילובים מהם נאכל.

המפגש יכלול הסבר מסודר על טמפה ועל משמעות אכילת לחם עם או בלי קמח.
עיקר המפגש יכלול הדגמות של הכנת מגוון רחב של מאכלים, כולל טעימות מכל דבר. 

סדנה במרכז הארץ, 16.9, מושב בצרה

הסדנה שבמרכז הארץ תיערך ביום שישי,
16/9, 10:00-13:00 במושב בצרה.
עלות 280 ש״ח לאדם.
מפגש אינטימי בבית מרווח מאוד. 

סדנה בצפון הארץ, 22.9, חוות רום

סדנה בצפון הארץ תיערך ב״חוות רום״ (קישור) שליד כרמיאל.
יום חמישי, 22/9, 17:00-20:00. עלות 220 ש״ח לאדם. 
עם המקדימים להגיע נצא לסיור בגינת הירק המקומית במהלכו נקטוף מצרכים שישתלבו באכילה בהמשך הסדנה. במקום בית קפה, עיזים שמחות ונוף משגע. קישור להרשמה.

מי אנחנו?

מטפל וחוקר תזונה, מוח ואריכות חיים בריאה. מרצה ומוביל סדנאות בריאות בארץ ובחו״ל מזה 21 שנה. מחבר הספרים: ״לרקוד (גם) בגיל מאה – לחיות טוב כעת: סודותיהם של האנשים הבריאים בעולם״ ו-״הלב – המדריך המלא לבריאות ולשיקום״ יחד עם פרופ׳ קרסו. מלמד ב״קמפוס ברושים״ אוניברסיטת ת״א. עוסק במחקר בשת״פ
עם יחידת המחקר, בי״ח ״שמיר״ (״אסף הרופא״).
לחיצה כאן למידע נוסף אודות אופיר 

מפתחת, מייצרת ומשווקת ״לחם פלא״. בעבר ניהלה חברות בתחום המזון.
גרה בכפר חגלה שבעמק חפר עם בנזוג, 3 בנות 2 כלבות ו 3 חתולים.

כשביתי חזרה מהטיול הגדול שכלל גם את אינדונזיה. היא הזכירה לנו את אהבתנו לטמפה. קראתי ולמדתי על ערכיו הבריאותיים של הטמפה (יש לנו בן חולה קוליטיס) והיה חשוב לי שבני ינסה. למדנו ממאסטרים בחו”ל את רזי המקצוע. משנוכחנו בתוצאות המדהימות, שמנו לנו למטרה להנגיש טמפה איכותי ובריא לכמה שיותר אנשים. וכך הקמנו את חברת אריאמי בע”מ. היום אנחנו מייצרים טמפה מפולי סויה ושעועית שחורה אורגניים ושעועית אזוקי לא מהונדסת.

מטפל וחוקר תזונה, מוח ואריכות חיים בריאה. מרצה ומוביל סדנאות בריאות בארץ ובחו״ל מזה 21 שנה. מחבר הספרים: ״לרקוד (גם) בגיל מאה – לחיות טוב כעת: סודותיהם של האנשים הבריאים בעולם״ ו-״הלב – המדריך המלא לבריאות ולשיקום״ יחד עם פרופ׳ קרסו. מלמד ב״קמפוס ברושים״ אוניברסיטת ת״א. עוסק במחקר בשת״פ
עם יחידת המחקר, בי״ח ״שמיר״ (״אסף הרופא״).
לחיצה כאן למידע נוסף אודות אופיר 

מפתחת, מייצרת ומשווקת ״לחם פלא״. בעבר ניהלה חברות בתחום המזון.
גרה בכפר חגלה שבעמק חפר עם בנזוג, 3 בנות 2 כלבות ו 3 חתולים.

כשביתי חזרה מהטיול הגדול שכלל גם את אינדונזיה. היא הזכירה לנו את אהבתנו לטמפה. קראתי ולמדתי על ערכיו הבריאותיים של הטמפה (יש לנו בן חולה קוליטיס) והיה חשוב לי שבני ינסה. למדנו ממאסטרים בחו”ל את רזי המקצוע. משנוכחנו בתוצאות המדהימות, שמנו לנו למטרה להנגיש טמפה איכותי ובריא לכמה שיותר אנשים. וכך הקמנו את חברת אריאמי בע”מ. היום אנחנו מייצרים טמפה מפולי סויה ושעועית שחורה אורגניים ושעועית אזוקי לא מהונדסת.

צרו איתנו קשר

למידע ושאלות נוספות ניתן לפנות ישירות לאופיר  (עדיף במייל)

*כל הנאמר בסדנא הינו למטרת ידע כללי בלבד, ואין לראות בו המלצה רפואית או תזונאית בשום מקרה. 
*הסדנה אינה מיועדת לאנשים עם אלרגיות למזון.

כל הנאמר בסדנא הינו למטרת ידע כללי בלבד, ואין לראות בו המלצה רפואית או תזונאית בשום מקרה.
הסדנה אינה מיועדת לאנשים עם אלרגיות למזון.
המחירים כוללים מע”מ.

תנאי ביטול-
ניתן לבטל השתתפות בסדנא עד 14 ימי עסקים. ביטול לאחר 14 ימי עסקים יגבה 50%. לא יינתן החזר כספי לביטול 3 ימי עסקים טרם הסדנא.
כשרות: לא יהיו מוצרי בשר או חלב בסדנאות. אין מדובר בכשרות פורמלית.
יתכנו שינויים בתאריכים, במיקום או בתוכן המפגש. שינוי מהותי באחד מאלה יועבר לכל משתתף מראש, על מנת לאפשר ביטול והחזר כספי במידת הצורך.
האירוע יצולם עם מצלמות סטילס ווידאו והתכנים ישמשו לצרכי שיווק בכל פלטפורמה, לרבות ברשתות החברתיות והמדיה