חומר מסרטן בטוסטים וצ'יפס, אבל גם בעוד מקום מפתיע

למי שפספס, פורסם לאחרונה על חומר בשם אקרילאמיד כבעל פוטנציאל מסרטן. יותר פרטים בקישור זה
המידע שיש חומרים בעיתיים בצ'יפס, טוסטים, סופגניות ולביבות אינה אמורה להפתיע אותנו. מה שמעניין לדעתי הוא שיש את החומר גם בקפה… בשנים האחרונות רבים כותבים על יתרונות הקפה, אך שוכחים את החסרונות. התשובה לשאלת בריאות הקפה מורכבת, אך ללא ספק חשוב לזכור שישנם גם חסרונות. לברוקולי וחסה, אגב, אין מחקרים שמראים על חסרונות 😉

מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז