בעת השחמת מזון, המפגש בין חלבונים לפחמימות מיצר חומר שנקרא אקרילאמיד.
למי שפספס, פורסם מידע לאחרונה על חומר זה כבעל פוטנציאל מסרטן.
יותר פרטים בקישור זה
המידע שיש חומרים בעיתיים בצ’יפס, טוסטים, סופגניות ולביבות אינה אמורה להפתיע אותנו. מה שמעניין לדעתי הוא שיש את החומר גם בקפה.בשנים האחרונות רבים כותבים על יתרונות הקפה, אך שוכחים את החסרונות.
המידע שיש חומרים בעיתיים בצ’יפס, טוסטים, סופגניות ולביבות אינה אמורה להפתיע אותנו. מה שמעניין לדעתי הוא שיש את החומר גם בקפה.בשנים האחרונות רבים כותבים על יתרונות הקפה, אך שוכחים את החסרונות.
התשובה לשאלת בריאות הקפה מורכבת, אך ללא ספק חשוב לזכור שישנם גם חסרונות.
לברוקולי וחסה, אגב, אין מחקרים שמראים על חסרונות 😉
מאמר מרוכז על היתרונות והחסרונות של שתיית קפה מכאן.
למידע נוסף על מזונות שונים ותרומתם לבריאות ניתן למצוא בקורס הדיגטלי אשר במשך עשרה מפגשים יעמיק את הידע שלכם ויהפוך את בריאותכם מ”טובה” ל”מצוינת”
מאחל בריאות ואושר
אופיר פוגל
נטורופת