אצת כלורלה במחקרים שונים

אצות הן קבוצת מזון מאוד בריאה ומומלצת לרוב האנשים, אפילו לאכילה יומיומית.
אצת כלורלה מוכרת כ״מזון בריאות״ מזה כמה שנים, אך השאלה היא עד כמה מידע זה מגובה מחקרית.

ד״ר מיכאל גרגר – שוב בסרטון קצר, ממוקד ועם אפשרות לתרגום לעברית – מציג כמה וכמה מהמחקרים שתומכים בשילוב כלורלה בתזונה היומית.

המחקרים הטובים יותר מראים את התועלת לכבד, וכמה מחקרים באיכות פחות טובה מרמזים על תועלת באיזון הכולסטרול ואפילו בשיפור מצבם של אנשים הסולבים מדיכאון.

שווה חמש דקות צפייה:

בריאות לרוב,
אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז